Bog & idéBøger

Twilight bøger rækkefølge

Her finder du rækkefølgen på Twilight bøgerne.

Her på siden har vi samlet bøgerne i Twilight serien, så du nemt kan få overblik over bøgernes rækkefølge.

Twilight serien

Twilight er en serie af fantasy -og kærlighedsromaner af den amerikanske forfatter Stephanie Meyer, som tog verden med storm, da første del af historien udkom i 2005. Det er fortællingen om Bella, der forelsker sig i vampyren Edward, og alle de problemer og farer, som deres forhold medfører. At være kærester med en vampyr er ikke nemt, for selvom Edward forsøger ikke at gøre skade på Bella, er deres forhold ikke uden udfordringer, og ikke alle vampyrer forstår og respekterer deres forhold eller for den sags skyld Bellas liv.

Twilight rækkefølge

Edwards historieKøb herTwilight serien
Billede af Twilight bog 5 Midnatssol

Midnatssol

Mødet og historien fra bind 1 fortalt fra Edwards synsvinkel.

TwilightBind 1Køb her
Billede af Twilight bog 1 Tusmoerke

Tusmørke

Bella flytter til den regnfulde by Forks, hvor hun møder mystiske Edward Cullen og hans familie, hvilket åbner en verden af overnaturlige hemmeligheder og farer.

TwilightBind 2Køb her
Billede af Twilight bog 2 Nymaane

Nymåne

Edward forlader Forks for at gøre Bellas liv tryggere, men selvom hun søger tryghed i sit venskab med Jacob Black, kan hun ikke give slip på Edward.

TwilightBind 3Køb her
Billede af Twilight bog 3 Formoerkelse

Formørkelse

En række mord i området vækker uro, selv hos familien Cullen, og midt i farerne står Bella med et nærmest umuligt valg mellem venskab og kærlighed. 

TwilightBind 4Køb her
Billede af Twilight bog 4 Daggry

Daggry

Endelig er der udsigt til at Bella får det hun ønsker sig, da Edward har lovet at forvandle hende, så de kan leve evigt sammen. Men ikke ikke alt går som planlagt.

Twilight serien

Se et udvalg af de forskellige udgaver og versioner af historier fra Twilight serien
NEW MOON
NEW MOONStephenie Meyer
139,95 DKK
Paperback
(0)
NEW MOON
ECLIPSE
ECLIPSEStephenie Meyer
139,95 DKK
Paperback
(0)
ECLIPSE
BREAKING DAWN
Breaking DawnStephenie Meyer
139,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Breaking Dawn
Midnight Sun
Midnight SunStephenie Meyer
134,95 DKK
Paperback
(0)
Midnight Sun
Twilight (1) - Tusmørke
Twilight (1) - TusmørkeStephenie Meyer
69,95 DKK
EBOG
(2)
Twilight (1) - Tusmørke
Twilight (2) - Nymåne
Twilight (2) - NymåneStephenie Meyer
69,95 DKK
EBOG
(1)
Twilight (2) - Nymåne
Twilight (3) - Formørkelse
Twilight (3) - FormørkelseStephenie Meyer
69,95 DKK
EBOG
(0)
Twilight (3) - Formørkelse
Twilight (4) - Daggry
Twilight (4) - DaggryStephenie Meyer
69,95 DKK
EBOG
(1)
Twilight (4) - Daggry
Twilight (5) - Midnatssol
Twilight - MidnatssolStephenie Meyer
169,95 DKK
EBOG
(10)
Twilight - Midnatssol
Tusmørke
STREAM
Twilight (1) - TusmørkeStephenie Meyer
99,95 DKK
Lydbog
(11)
Twilight (1) - Tusmørke

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer blev et kendt navn, da de fire bøger ”Tusmørke”, ”Nymåne”, ”Formørkelse” og ”Daggry” udkom i årene 2005-2008. Særligt blandt teenagepiger blev Twilight serien populær, og med de løbende filmatiseringer tiltrak serien sig opmærksomhed blandt et stort publikum.

Rækkefølgen på Twilight film

  1. Twilight (2008)
  2. Twilight: New Moon (2009)
  3. Twilight: Eclipse (2010)
  4. Twilight: Breaking Dawn – Part 1 (2011)
  5. Twilight: Breaking Dawn – Part 2 (2012)

Første bog i serien, ”Tusmørke”, var Stephenie Meyers debut, og allerede i løbet af udgivelsesåret blev hun belønnet med litteraturpriserne New York Times Editor’s Choice og Publishers Weekly Best Book of the Year.

Fortællingen begynder, da den klodsede og introverte teenager Bella flytter til den umiddelbart kedelig by Forks, for at bo hos sin far. Mødet med vampyren Edward Cullen og hans familie kaster dog et helt nyt lys over hendes nye hjemby. Hun vikles ind i byens hemmeligheder og opdager, at historier og sagn om bådevampyrer og varulve fra området, er meget mere end blot vandrehistorier. Da bestialske fjender truer området og det liv, som familierne har opbygget der over hundredvis af år, fører det til kampe på liv og død.

Twilight serien blev med de første fire bind en verdensomspændende bestseller, som er solgt i over hundrede millioner eksemplarer på mere end 30 sprog. Serien er fuld af drama, spænding, mystik og teenagedrømme! Netop derfor er det heller ikke underligt, at historien om Bella Swan, der føler sig anderledes og skal falde til et nyt sted, har ramt noget hos så mange læsere, hvad end det er forelskelsen, de komplicerede familieforhold eller det er føle sig fremmed og anderledes blandt nye mennesker, som er genkendeligt.

I 2020 udkom endnu et bind i Twilight serien, men det er ikke en fortsættelse af fortællingen. I ”Midnatssol” genfortælles første bind fra Edwards vinkel, så det er en ny historie om Bella og Edwards møde og forelskelse, som vi læste Bellas version af i ”Tusmørke”.

Der ser ikke ud til at være flere fortsættelser på tegnebrættet, men der er løbende udkommet værker som ”Midnatssol” og jubilæumsudgaven "Liv og død", hvor vampyren i fortællingen er pigen og drengen er menneske, så der er fortsat historier at gå i gang med, for de der ikke kan få nok af universet.