Hækling og mindfulness - ny bog!

Ellens anmeldelse

Bogen HÆKLING OG MINDFULNESS – 20 hækleprojekter der giver, ro, nærvær og ny energi udkommer d. 27. februar og her kan du få min anmeldelse af den. Jeg har afprøvet nogle af opskrifterne og synes at bogen virker rigtig fint. Man får den ro, nærvær og wellness som bogen skriver. Det skal siges, at jeg selv har hæklet siden jeg var 9 år gammel, da min mor lærte mig det. Så jeg er ikke helt nybegynder, men mange af opskrifterne i bogen med de specielle mønstre var alligevel noget jeg skulle lære og det var nemt at gå til. Så jeg vil mene at bogen egner sig til både garvede hæklede såvel som nybegyndere.

I bogen finder man hækleprojekter på smukke mandaler, wellness-bolde, små søde blomster til tasker og tæpper, wellnesspude mm. Jeg var fx. vild med at hækle blomsterne i bogen. Min mor og jeg endte med at bruge vores weekendaftener på at hækle de fine blomster og min mor lavede endda en videreudvikling af blomsterne. Når man først har lavet 1, så kommer de resterende ret hurtigt til en. Udover hækle projekterne, så er der også gode tips og tricks samt forklaringer på forskellige teknikker og forkortelser som man finder i opskrifterne.

Det eneste det kræver er, lidt garn, et par hæklenåle og et hyggehjørne. Så er du godt i gang!

Er du selv en hæklenørd, så vil du helt sikkert elske bogen! Hvis ikke, så er det en god gaveidé hvis du kender nogen i familien eller vennekredsen der har en hækle pind derhjemme eller godt kunne trænge til et pusterum.

Vil du have mere inspiration på hæklebøger, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på et af vores tidligere indlæg.