Malebøger for voksne

hyggesyslerier
Malebøger for voksne fungerer som kunstterapi. Psykologer anbefaler malebøger til voksne, da de har en afstressende effekt på sindet. Fordyb dig i en af disse malebøger, og mærk hvordan tiden står stille. Slip kreativiteten løs og se de smukke kunstværker komme til live.

God fornøjelse og god malelyst!

Mindfulness malebøger

Zentangle, mandala og mindfulness maling som terapi

Johanna Basfords unikke univers

Malebøger til voksne er ikke noget nyt, men det har aldrig været så populært, som det er blevet nu. Dog er stilen meget anderledes med nuværende voksen malebøger kontra tidligere malebøger. De bliver brugt på en helt anden måde, og nu er der fokus på de små detaljer, terapi og afslapning, mens man farvelægger. Johanna Basford har lanceret flere malebøger, som alle sammen er helt unikke med sine små detaljer.

Prik til prik for voksne

Man bliver totalt opslugt og indser hurtigt, at det er en terapeutisk aktivitet

Farvelæg med Staedtler

For at få den bedste oplevelse med malebøgerne, er det vigtigt, at man har de rigtige tusser. Staedtlers finelinere er moderne og i høj kvalitet. Det trekantede greb giver stor komfort, og de er rare at male med i lang tid af gangen. Den smalle spids giver god præcision, så man kan male alle de små detaljer i malebøgerne.
Tusserne fås i et hav af forskellige pakker med alle regnbuens farver. Alt afhængig af hvor stort et farveudvalg du kunne tænke dig, så finder du pakker med mellem 10 og 50 forskellige farver.
Hvis du skal male store flader, så kan du med fordel maler kanterne med Staedtlers fineliner med en tipspid på 0,3 mm og så skifte over til Staedtlers triplus med en tipspids på 1,0 mm. På denne måde kan du male præcist og småt ved kanterne og stort og omfangsrigt på de vide flader.

Tip til farvelægning

Når man sætter sig ned for at male, så skal man huske at give sig tid til at nyde det. Det nytter ikke noget at farve fx. alle blade igennem med det samme og i samme nuance. Husk at give dig tid til at farve hver enkelt del af et motiv. Start med at lave en streg rundt om et motiv og farvelæg det i samme retning hele tiden. Det skaber balance, giver ro og farvelægningen bliver ens. Man skal også huske på, at det er ikke en “sur pligt” og blot vil have farvelægningen overstået hurtigt. Man skal tage det stille og roligt. Det er også vigtigt at påpege, at der er ingen “forkerte” farver til et motiv. Tusserne fra Staedtler fås i et utal af farver, og kun fantasien sætter grænser.