Ternet Ninja 2

Udover de meget populære bøger om Ternet Ninja, kan du nu få en Ternet Ninja bamse på 35 cm, så dit barn kan tage sin egen Ternet Ninja med på eventyr. Sengetøjet, i 100 % økologisk bomuld med Ternet Ninja, er fri for sundhedsskadelige kemikalier. Dit barn kan sove trygt under sin dyne med den flotte Ternet Ninja på sengetøjet. Sengetøjet findes i str. 140 x 200 cm. Brætspillet, om Ternet Ninja, er et familiespil, som kan spilles fra 7 år og op. Puslespillet med Ninja Univers har 500 brikker ligesom puslespillet med Ninja og Asger - begge to er fine illustrationer fra filmen om Ternet Ninja. 

Ternet Ninja 2

Ternet Ninja er tilbage og opsøger sin gode ven Aske. Sammen må de til Thailand for at hjælpe børnene på legetøjsfabrikken, så retfærdig­heden endelig kan ske fyldest! Med til Thailand føl­ger hele Askes vanvittige familie: papfar Jørn, som har gang i et nyt projekt (denne gang en tarm-app!), Sune med den glubende appetit, mor Sirene og ikke at for­glemme – gode, gamle onkel Stewart. Og det går ikke stille for sig i Bangkok og omegn, når den højrøstede familie slår sig løs på strande, bordeller og all-inclusive hoteller! 
Anders ”Anden” Matthesen er manden bag blandt andet Terkil i knibe og Ternet Ninja. Begge historier har fået stor succes, og tidspunktet nærmer sig, hvor historien om Aske og den ternede ninja forsætter

 

Ternet Ninja

Læs, spil, leg og sov som en Ternet Ninja
trustpilot stjerner

Jyllands-Posten

"først og fremmest formår Matthesen at overføre sin skæve, sorte og genuint sjove børnehumor til skrift"*****

trustpilot stjerner

Ekstra Bladet

"Kanondebut. Ole Lund Kirkegaards arvtager hedder Anders Matthesen."*****

trustpilot stjerner

Politiken

"Anders Matthesen rammer plet med en ny børnebog. Alle børn burde have en ternet ninja som sparringspartner."

Stille som en...

Ternet Ninja 1

Den 25. december var der biografpremiere på animationsfilmen Ternet Ninja. Filmen, som er baseret på Anders Matthesens børnebog, er en af de mest sete film i Danmark nogensinde!

Mere end 900.000 børn og voksne har været en tur i biografen, og filmen vandt i februar tre Robertpriser for Bedste børne-og ungdomsfilm; Bedste adapterede manus (fra bog til film) og Bedste sang! Ternet Ninja løb også med en Zulu Award 2019 for Bedste danske film. Filmen forventes at runde den magiske million solgte biografbilletter.
Og bogen bag filmen? Ja – den har såmænd solgt mere end 40.000 eksemplarer.


Den populære ternede figur

Ternet Ninja hitter på alle mulige måder i Danmark. Børn, unge og voksne elsker den ternede figur. I Bog & idé er vi vilde med alt det ternede og har fundet flere produkter, som giver fans mulighed for at være stille som en....