Bog & idéBøger

Glæden med skeden

En skamløs og humoristisk bog om kvindens underliv

Alt det du har brug for at vide om dit underliv står skrevet i bogen Glæden med skeden. Bogen er skrevet af to unge medicinstuderende Nina Brochmann og Ellen Dahl. 

Glæden med skeden - en norsk bestseller

Bogen handler om kvindens underliv, og selvom de kvindelige kønsorganer ikke er nogen ny opdagelse, er Glæden med skeden udkommet i 25 lande på rekordtid. Der er mange kvinder, der ikke ved ret meget om deres egen krop, det har de to kvindelige forfattere erfaret på en blog om Underlivet. Bloggens uendelig mange spørgsmål, stillet af norske kvinder, om netop skeden, har dannet grundlag for Glæden med skeden.

 

Spørgsmål kvinder stiller sig selv:

  • Findes jomfruhinden i virkeligheden?
  • Hvor længe kan du vente med at få børn?
  • Hvorfor gør det ondt, når du får menstruation?
  • Hvorfor skal du arbejde hårdt for at få en orgasme?

De to kvindelige medicinstuderende Nina Brochmann og Ellen Dahl kombinerer anerkendt medicinsk viden med ny forskning i en flot hot pink bog, som giver dig al den viden om dit underliv, du har brug for.

 

En letlæst morsom bog med illustrationer

Glæden med skeden er delt ind i fem hovedemner;  anatomi, menstruation, sex, prævention og underlivsproblemer. Et af bogens kapitler handler om klitoris’ dybeste hemmelighed. Et andet kapitel behandler de kvindelige hormoner, som styrer din menstruation. Du lærer hvordan præventionen fungerer, og kan læse om jomfruhinden i en fin gennemgang.

Glæden med skeden giver dig svar på de spørgsmål, som kan være vanskelige at stille, men som også er svære at finde svar på andre steder. Glæden med skeden er letlæst og illustrerer på morsom vis kvindens skede. Tegnehanne har lavet bogens illustrationer. Glæden med skeden henvender sig til unge (og ældre) kvinder, og mænd kan også med fordel læse bogen.  

 

Se filmen hvor de to medicinstuderende taler om bogen.

Køb nu
gleden med skeden

Glæden med skeden

Morsomt fortalt og fint illustreret

Kvinder i litteraturen

Stærke kvinder

Udforsk kvinder i litteraturen. Her finder du masser af eksempler på bøger skrevet af stærke kvindelige forfattere, ligesom du også finder bøger skrevet om stærke kvinder og deres fortællinger.

Kvinder i litteraturen