Bog & idéSpil PuslespilZen puslespil

Zen puslespil

Zen puslespil

Puslespillet som giver tid til ro og afslapning – dette spil får dig til at stresse af og tage det stille og roligt. De flotte mønstre og fine temaer indbyder til kreativ ’leg’ og fordybelse, hvor det handler om at kunne koncentrere sig men også hygge sig med det og tage det i sit helt eget tempo.

Zen puslespillene findes med runde brikker og firkantet brikker, her er puslespil med 500 brikker og puslespil med 1000 brikker. De er alle rigtig flotte og kunstneristiske, med flotte motiver – som både er med abstrakte motiver og flotte motiver med blomster, dyr, bygninger og ansigter.

Deres design er super lækkert og unikt, hvilket gør at de skiller sig ud fra andre almindelige puslespil, plus de er med flotte varme farver og giver hermed et helt specielt udtryk – hvor man kan se at der er kælet for detaljerne.

Zen puzzle

Zen puzzle er meget mere end ’bare’ et puslespil. Det er kreativitet og giver dig ro i en god kombination sammen med fordybelse. De små detaljer i motivet bliver i det færdige resultat til flotte farverige kunstværker. Hvilket får dig til at glemme alt om tid og sted – du vil blive ved og ikke stoppe før du har lavet puslespillet helt færdigt, da det er meget gribende og fanger din fulde opmærksomhed. Det kan sammenlignes med en god bog, som er så spændende at man ikke kan slippe den igen, før man har læst den helt færdig.

De runde Zen puzzle brikker udfordrer ens sanser for former og giver en beroligende effekt i en travl hverdag. Lad dine sanser få en god udfordring med dette magiske Zen puzzle motiv – farverne og motiverne ’fanger’ dig ind i et univers, fyldt med små delelementer og mønstre som er flettet ind i hinanden.

Tid til fordybelse og afslapning

Her giver Zen puslespillet dig muligheden for at koble helt fra og glemme alt om omverdenen – her kan du dykke ned i din egen verden og fordybe dig. Det er dejligt og afslappende at lægge puslespil, det giver en indre ro og her kan du rigtig hygge dig i ro og mag – hvor det hele foregår i dit helt eget tempo.

Det er også hyggeligt at lave puslespil sammen med familien, her er der nogle familiemedlemmer, som synes det er noget af det mest hyggelige at lave sammen lige som at spille et brætspil. Her kan man fordybe sig sammen og hjælpes af med at komme frem til det flotte resultat.

Zen – betydning af ordet

Zen kommer fra det kinesiske ord ch’an som betyder meditation, hvilket giver meget god mening i forhold til at Zen puslespillet lægger vægt på afslapning og det at finde ro inde i sig selv. Puslespillet er med til at lade dig afstresse og få dig helt ned i gear, hvilket man også gør når man mediterer.

Her kommer det sig af Buddhismen – som kom til Japan via Korea tilbage i 500-tallet. Zen blev indført i Japan tilbage i 1200-tallet, hvor den japanske gren af den kinesiske ch’an-buddhisme, er helt centreret om meditationen.