Gravity Games

Gravity Games

3 fantastiske nyheder med fokus på balance og koncentration

Brætspillet Gravity Chess

Et skakspil for 2 spillere fra 10 år

Gravity Chess

Et brætspil baseret på tyngdekraft. Skal med flere dimensioner, hvor du skal søge at få mest mulig vægt placeret på modstanderens banehalvdel og vinde vægten på brættet med skakregler. For 2 spillere fra 10 år. Find spillet her!

Hungry Higgs balancespil

Brætspil for 2 spillere fra 7 år

Hungry Higgs

Et spil, hvor du skal balancere mellem forsigtighed og grådighed i kampen om vægten på brættet med enkle regler. Spillet spilles med én brik for hver person. For to spillere fra 7 år. Find det sjove spil her. 

Gravity gammon brætspil

Et brætspil for 2 personer fra 10 år

Gravity Gammon

Gravity Gammon spilles med femten spillebrikker for hver person, som følger spilleren banen igennem til eget hjemland. Hvis du har fået brættet til at vippe, har du vundet spillet. Find spillet her!

Gravity Games brætspil

Tre unikke brætspil, som alle har begrebet tyngdekraft som en del af spillekonceptet. Brætspil som kan vindes, hvis man er bedst til at flytte vægt fra en banehalvdel til en anden – men de kan også vindes på andre og mere traditionelle måder undervejs. Hermed er der tilføjet en ny dimension til brætspillene. De tre brætspil er konstrueret hen over en vippe-anordning. Der er meget at tænke på, når man spiller et af Gravity Games brætspil. Spillene er lette at lære, men svære at beherske, og man finder hurtigt ud af, at man vil blive bedre og bedre, jo flere spil man spiller.