Valentinsdag gaver

Husk Valentinsdag

den 14.februar

Valentinsdag

Glæd dit livs kærlighed med en skøn gave fra Bog & idé. Valentinsdag kaldes også ”de elskendes dag”, og fejres den 14. februar. Gaverne udveksles som et tegn på gensidig kærlighed. Dagen har gamle aner, og ifølge historien så er dagen opkaldt efter den romerske præst Valentin. I den gamle romerske tid, beordrede kejser Claudius II at de romerske soldater ikke måtte gifte eller forlove sig, men præsten Valentin gik imod dette forbud, og viede soldaterne i hemmelighed. Som konsekvens af dette blev han arresteret og sidenhen henrettet ved halshugning den 14. februar. Efter hans død udnævnte den Romersk-katolske krige ham til helgen – Sankt Valentin. Den 14. februar er således blevet en fejringsdag, hvor man hylder kærligheden ligesom Sankt Valentin gjorde det.

Hos Bog & idé vil vi gerne være med til at fejre og støtte op om kærligheden, og du finder derfor fine gaveideer her på siden.

Hvis du er på jagt efter en fin gaveæske fra Smartbox eller Good Times, så tag et smut forbi din lokale Bog & idé og se deres udvalg. Begge mærker har masser af dejlige weekendophold, romantiske spaophold og andre hyggelige og sjove oplevelsesgaver, der med garanti vil glæde ham eller hende du elsker. 

Sig "jeg elsker dig" med en bog?

Hvis din store kærlighed er vild med at læse bøger, så kan vi anbefale en af de mange nye romaner. Vi har samlet et blandet udvalg af krimi, skønlitteratur og biografier, således at der er noget for enhver smag.

Har du en stor nyhed du skal fortælle?

Skal du overraske kæresten og familien med en lykkelig nyhed om at du er gravid? Så køb en babybog. 

Tag på jeres livs kærlighedsrejse

Sæt tid af til at tage på jeres livs kærlighedsrejse - her har vi samlet nogle gode rejsebøger, som du kan bruge til at søge inspiration til hvilke seværdigheder i skal opleve.  

Fejr kærligheden med et sjovt spil

Valentinsdag kan også handle om at have det sjovt, og få et godt grin sammen, og hvorfor ikke gøre det over et godt spil.