Diamond Art

Diamond Art Closeup

Her er der tid til fordybelse og hygge med den nye form for udsmykning af flotte motiver. Diamond Art er en ny kreativ kunstform, som er en blanding af perler på perleplader og de fine broderier som du kan lave i hånden. Diamond Art er ikke kun for øvede, men noget hvor alle kan være med, derudover er det en god motorisk udfordring, som alle kan lære noget af.

En ny kreativ kunstform

Med Diamond Art kan du sidde i fred og ro, tage en pause fra hverdagens stress og jag. Diamond Art er et afslappende og meditativt tidsfordriv, der føles helt beroligende at sidde med, da man kan tage det i sit helt eget tempo. 

Diamond Art er en ny kreativ kunstform, hvor du kan udfolde eller ligefrem udforske din kunstneriske side, og herefter give dit flotte mesterværk i gave, til en du holder af. Det er altid skønt at give en gave væk, som man selv har lavet og er stolt af.

Skab dine egne kunstværker

Med Diamond Art skaber du et flot motiv ved hjælp af den lille pen, som du dypper i den røde lim. Herefter vælger du den ønskede farve diamant med pennen og trykker den let ned på pladen, så diamanten placeres på det rette sted på motivet. Helt simpelt anvender du de farverige perler på et lærred med motiv, hvor resultatet bliver et flot kunstværk, du selv har lavet, med små mosaik-diamanter der skinner og glitrer flot. Hvert Diamond Art sæt indeholder alt hvad du behøver, for at skabe et smukt kunstværk derhjemme.

Historien bag Diamond Art

Hele ideen til Diamond Art blev til, da amerikaneren Angie Shehaj var stresset pga. hendes arbejde, hvor hun arbejde 60 timer om ugen. Hun havde brug for et åndehul og længtes efter at finde noget hvor hun kunne udtrykke sig, samtidig med at hun kunne stresse af og tage en pause fra det hele. Hun blev fascineret af diamantkunsten og ville skabe sit helt eget diamantkunst drømmesæt. Det ændrede hendes liv fuldstændigt. Hun stoppede med at arbejde de 60 timer om ugen og udlevede sin drøm om, at skabe sit eget brand.

Angies ønske er at inspirere og frigøre kreativiteten hos folk, uanset alder.