Bog & idéHobby

Silly Doh

Silly Doh

Silly Doh er det nye, magiske kreative materiale for små og store fingre. Det er lavet af silikone, som er samme materiale som dutten fra en sutteflaske. Det er både lugtfrit og fri for giftig kemi og er således et materiale, du trygt kan lade børnene lege med. Silly Doh smitter ikke af og tørrer aldrig ud. Det smuldrer ikke, og er let at rydde op, holder formen efter bagning på Silly Doh bagepapir og tåler op til 250 grader. Og får I lyst til at bygge videre på kreationerne, kan det bages igen og igen. Efter bagning, kan det nemt desinficeres med kogende vand, og det tåler at komme i fryseren og mikrobølgeovnen. Det tåler ligeledes opvaskemaskine efter bagning.

Slip fantasien løs

Når børnene leger med modellervoksen, så vil du opleve at Silly Doh holder farverne rigtig flot, og ikke blander sig sammen, når de små børnehænder arbejder med massen.

Kun fantasien sætter grænserne for, hvad I sammen kan kreere med Silly Doh; figurer, hoppebolde, grydelapper, bordskånere, greb til bestik, dekorationer til glatte flader som vinduer, badedyr til barnet eller bidedyr til hunden.

Silly Doh kan også kombineres med andre materialer der tåler de anviste 200 grader ved bagning – ståltråd for bevægelige ben og arme, glasperler og sten til smykker – eller hvad med en hjemmelavet nøglering? Flere end 250 institutioner i Danmark bruger allerede Silly Doh i deres kreative værksteder.

Modellervoks er et fantastisk materiale at arbejde med, for det kan virkelig sætte gang i fantasien hos børnene. De kan starte helt fra bunden og selv finde på, hvordan deres endelige kreation skal se ud. Det er med til at dyrke deres fantasi – de lærer og udvikler deres kreativitet, det styrker deres indlæringsevne – de bliver trænet i at sidde koncentreret med en opgave, og få fornemmelsen af at skabe noget med deres hænder, og de får en forståelse for form, farver og materialer.

Anvendeligt materiale

Fordi Silly Doh er sådan et anvendeligt materiale, så giver det også uendeligt mange kreationsmuligheder. Det kan selvfølgelig bruges til sjove og skøre ting, som I sammen som familie kan hygge jer med, men det kan også bruges til mere praktiske ting som f.eks. at lave en hjemmelavet bordskåner, som sikrer at gryderne ikke laver mærker på bordet.

Når din fine kreation er færdiglavet og bagt, så kan den klæbe til glatte flader, så derfor er Silly Doh genialt at bruge som vinduespynt til f.eks. påske og jul. Så kan børnene virkelig udfolde sig kreativt, og sætte deres personlige præg på juleudsmykningen. Det kan også være de bare ønsker at lave noget flot vinduespynt til deres værelse.

Modellervoksen findes i forskellige udgaver – der er de helt klassiske farver, som opretholder deres originale farve. Så er der de smarte colour change farver, som skifter alt efter om temperaturen er over eller under 22,5 grader. Og så findes der glow, som lyser i mørket, efter det har været udsat for lys.       

Silly Doh er et dansk brand med et rigtig godt værdigrundlag og en ambitiøs mission om at skabe mere hygge og nærvær i de danske familier og mindske skærmtiden, og det er jo noget man virkelig kan støtte op om.

Slip kreativiteten og fantasien løs, og lav nogle flotte dekorationer med det sjove Silly Doh modellervoks. Det er underholdende for både børn og voksne, og det er noget som i kan samles om i familien.