Inspiration til fars dag

Når det d. 5. juni er fars dag, skal din far selvfølgelig forkæles. Men hvordan? Vi har samlet inspiration til både gaver og andre søde måder, du kan forkæle ham på.

Den rigtige gave til fars dag

Fædre kan være svære at finde den rigtige gave til. Derfor har vi hos Bog & idé samlet en række gode gaveidéer, som vil være den perfekte gaveidé til din far, finde dem på fars-dag

Er du til det mere kreative, kan du lave et personligt kort til din far. Se hvordan du laver kort med butterfly og slips, kort med luftballon og en sød indpakning til en flaske vin. Du kan få alt, du skal bruge, hos Bog & idé.

Fin indpakning af vin

Hvis du giver din far et par flasker vin i fars dags gave, kan du pakke den fint ind. Brug silkepapir eller gavepapir og lav butterfly/slips af karton. En sjov og anderledes indpakning.

Søde kort til far

Skriv et sødt kort til din far. Enten kan du bruge vores standard-kort, som du kan købe i butikken eller på webshoppen. Alternativt kan du selv være kreativ og lave et flot kort. Vi har her lidt inspiration til kortene.

Lav et med en luftballon i 3D-effekt. Køb de færdige A6-kort i sort og dekorer dem med luftballonen. Den kan du lave af karton i flotte blå nuancer.

En anden mulighed er et gentage temaet fra vin-indpakningen og lave kort med slips og butterfly. Til det skal du blot bruge karton.

Se det store udvalg til DIY