Pictura

Konfirmation 2020

Bliv klar til konfirmationsfesten med Pictura

Indbydelser til enhver smag

Pictura har et bredt og flot udvalg i indbydelser til konfirmationsfesten. De er udviklet og designet i Picturas eget studio for at sikre, at der er noget for enhver smag. Sortimentet indeholder både simple indbydelser og de mere avancerede indbydelser med flotte effekter som f.eks. folie og glitter.  

Forskrevet tekst gør det nemt

Indbydelserne fra Pictura kommer med forskrevet tekst inden i, så du blot skal udfylde detaljerne om festen. Og så er indbydelserne klar til at blive sendt ud til gæsterne i de medfølgende kuverter.  Hos Bog & idé finder du et stort udvalg af de flotte indbydelser til konfirmationsfesten. Priserne starter fra 29,95 kr. for en pakke som indeholder 5 kort og tilhørende kuverter. 

Bordkort

til konfirmationsfesten

Flotte og nemme bordkort

Når konfirmationstiden nærmer sig, og de sidste detaljer skal på plads, er bordkortene fra Pictura et oplagt valg. Er du ikke den kreative type, der vil lave det hele selv, så er bordkortene fra Pictura lige noget for dig!  Det brede udvalg af bordkort, som passer til indbydelserne, falder i de flestes smag. Det eneste du skal gøre, er at skrive gæsternes navne på kortene, og så er du klar til fest!

Skab et gennemført tema

Den røde tråd

Du har mulighed for at skabe et smukt og gennemført tema til konfirmationsfesten, som sikrer den røde tråd. Pictura har et stort udvalg af både indbydelser, bordkort, velkommen/velbekomme sange samt takkekort. De fås alle i mange forskellige flotte farver, så du nemt kan vælge det, der passer bedst til din fest.

Find det hele hos din lokale Bog & idé