Foam clay og silk clay

Foam clay er en modelleringsmasse fyldt med små luftige perler som er særlig ideel til at beklæde/modellere diverse ting. Massen kan bearbejdes og formes efter ønske, og er perfekt til de små børn da den ikke fedter.
Silk clay er en smidig og selvhærdende modellervoks der tørrer op med en skumagtig overflade. Den er nem at arbejde med og der kan males/tegnes på den.
Det er vigtigt at massen opbevares i lufttætte bøtter efter den har været åbnet, således at massen ikke hærder, men skulle uheldet være ude, så kan massen blødgøres igen med lidt vand.
Både foam clay og silk clay kan købes i kufferter med 18 små bøtter og 10 store bøtter, så der er masser at mulighed for kreativ leg med denne sjove og innovative modellermasse som findes i et væld af flotte farver.
 

DIY URO

Et lille DIY projekt med foam clay eller silk clay du kan prøve er en fin uro i friske farver. Det eneste du skal bruge er sugerør, foam clay eller silk clay, snor, saks og en lim pistol.

Klip 7 sugerør til så de gradvis bliver mindre og mindre. Form 15 kugler af enten foam clay eller silk clay. I hver ende af sugerørene sættes en kugle fast med limpistolen. Saml til sidst uroen med snoren. Se evt. videoen af hvordan uroen laves.