Bog & idé
Harry Potter topbanner 2023

Vind en tur til London - hvor Harry Potter filmene er optaget.

Er du en kæmpestor fan af hele Harry Potter-universet eller kender en der er, så har du nu en unik mulighed for at vinde en fantastisk tur til London, hvor Harry Potter filmene er optaget. Hvis du føler dig sikker i at kunne svare på 4 spørgsmål, så skynd dig at klikke lige her.

Deltag i konkurrencen her

Vind en tur til London - hvor Harry Potter filmene er optaget

Konkurrencebetingelser:  

Konkurrencen afholdes af Bog & idé og Legekæden, som drives af: 

Indeks Retail A/S
Mossvej 2
8700 Horsens
CVR-nr.: 21187399

Konkurrencen er arrangeret i samarbejde med Nordic Licensing Company & Warner Bros. Discovery.  

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Indeks Retail A/S på følgende e-mail adresse: [email protected]  

 

Præmie:
I konkurrencen udloddes én præmie til en estimeret værdi af 23.000 DKK 

 

Præmien indeholder: 

  • Flybilletter tur/retur fra Kastrup Lufthavn til London for 4 personer. 
  • Transport fra London lufthavn til hovedbanegård med lufthavnstog afhængig af ankomst til lufthavn.  
  • 3-stjernet hotel centralt placeret i London, 2 overnatninger i enten familieværelse eller 2 to-personers værelse.  
  • Standard rejseforsikring på turen med Europæisk Rejseforsikring.  
  • Unikt kort over alle nøglestederne, man kan besøge med relation til Harry Potter. 
  • Fantastisk goodie bag med alt en sand Harry Potter fan kan ønske sig. 

 

Præmien indeholder ikke forplejning og transport under ophold i London.  

Præmien indeholder ikke transport til og fra Kastrup lufthavn.  

 

Deltagelse i konkurrencen:
Konkurrencens formål er at markedsføre Indeks Retail / Bog & Ide / Legekæden, og at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Indeks Retail, eller deres kommercielle partnere.  

 

Du deltager i konkurrencen ved at svare på de fire konkurrencespørgsmål og udfylde dine kontaktoplysninger. 

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år, bosiddende i Danmark og enten være eksisterende medlem af Indeks Retails Kundeklubber, eller nyt medlem i Indeks Retails Kundeklubber. Ved at deltage i konkurrencen, accepterer du, at du bliver medlem af Klubben. 

Man kan kun deltage en gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.  

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget, og præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller gavekort. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Indeks Retail A/S sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen. Præmien kan ikke overdrages til andre.  

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og er ikke omfattet af reklamationsretten. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.  Tidsforløb:
Konkurrencen starter d. 23. oktober 2023 og slutter d. 23. december 2023 kl. 23.59. Alle tilmeldinger modtaget efter dette tidspunkt er ugyldige.  Vinderen vil blive kontaktet inden for 10 arbejdsdage derefter. Udvælgelse af vinder sker ved tilfældig udtrækning blandt de indkomne svar. 

 

Besked til vinderen:
Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der udfyldes i forbindelse med deltagelse. Hvis vinderen ikke, inden for 7 dage efter at have fået besked, har henvendt sig, forbeholder butikken sig ret til at trække en anden vinder.

Det er vinderens ansvar at sikre, at kontaktoplysninger er synlige for Indeks Retail A/S. Det er ligeledes vinderens ansvar at tjekke opkald, beskeder og lignende, hvor en besked fra Indeks Retail A/S kunne tænkes at gemme sig.

Indeks Retail A/S kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for eller udsættes for krav om kompensation som følge af, at en anden vinder udtrækkes, fordi den første vinder ikke opdager en besked om gevinst. 

 

Brug af oplysninger:
Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen, vil blive afgivet til 3.-part herunder Nordic Licensing Company & Warner Bros. Discovery, og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen. 

 

Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik på vores hjemmesider her: https://www.bog-ide.dk/kundeservice/persondatapolitik og https://www.legekæden.dk/kundeservice/persondatapolitik