Bog & idéKontorKalenderKalender 2023

Kalender 2023

Kalender 2023

Året er fyldt med vigtige begivenheder, og sommetider kan det være svært at huske dem alle. Derfor har du brug for en 2023 kalender, så du kan begynde at planlægge året. Hos Bog & idé har vi et bredt udvalg af kalendere så som spiralkalender, årskalender, studiekalender og familiekalender. Vi fører flere af de kendte mærker så som Mayland kalender og Letts kalender.

Uanset om du skal holde styr på skoleaktiviteterne, vigtige møder på jobbet, aftaler med venner og familie eller jobsamtaler, så kan du drage fordel af en 2023 kalender. Ligegyldigt om du skal planlægge langsigtet eller kortsigtet så er vi sikre på at du kan opnå stor fordel og nytte af en kalender. Begynd allerede nu at planlægge det kommende år med en kalender 2023.

Kalender 2023

Dagskalender 2023

Se det store udvalg her >>

Ugekalender 2023

Find din nye ugekalender her >>

Årskalender 2023

Begynd at planlægge dig år her >>

Studiekalender 2023

Se det store udvalg af studiekalender >>

Familiekalender 2023

Find jeres familiekalender her >>

Vægkalender 2023

Vægkalendere med flotte motiver >>

Månedskalender 2023

Find alle vores månedskalendere her>>

En personlig 2023 kalender

Hos Bog & ide har vi et kæmpe udvalg af kalendere, så du helt sikkert kan finde lige netop den 2023 kalender der passer bedst i designet til dig. Nogle kan bedst lide en neutral sort 2023 kalender, mens andre foretrækker en kalender med et fedt design. Ét er dog sikkert, og det er at du kommer til at holde utrolig meget af din kalender, og den kommer til at følge dig hele kalenderåret.

En kalender 2023 i god kvalitet

Der findes mange forskellige kvaliteter af kalendere. Nogle er lavet med et kalenderomslag i ægte læder, mens andre er lavet af almindelig plastic. En kalender i ægte læder er oftest mere holdbar end en kalender der er lavet af plastic. Der kan også være stor forskel på kvaliteten af papiret på en kalender, hvor de dyrere 2023 kalendere har en tyk papirkvalitet, har de billige oftest har en lidt tyndere papirkvalitet. Der findes også en kalder, hvor du har mulighed for at skifte selve siderne, men beholde selve omslaget. Disse kalendere har oftest et omslag af læder, hvor man så skifter selve papiret inde i kalenderen, så det passer til det pågældende årstal.

Kalenderåret 2023

I år 2023 er der altid en masse højtider, der oftest er skrevet ind i en kalender. Det er altid sjovt at undersøge, hvor højtiderne ligger placeret i det år man er på vej ind i, og om de ligger godt i forhold til øvrige fridage, man har planlagt for det pågældende år. Omkring jul taler man ofte om begreberne medarbejderjul eller arbejdsgiverjul, hvor det ved en medarbejderjul gælder om at give så mange fridage som muligt, og ved en arbejdsgiverjul så få som muligt.

Vælg den rigtige 2023 kalender

En kalender er for alle - store som små. Når du går i skole så har du brug for en kalender med plads så du kan notere alle lektierne ned, indskrive vigtige aftaler med klassekammeraterne, skole-hjem-samtaler, fritidsarbejde, biografaftaler med ham eller hende den søde fra parallelklassen. Til dette formål kan det være en fordel at vælge en studiekalender/spiralkalender med en dag på hver side. Dette giver dig masser af skriveplads til både lektier og de sjove aftaler.

På jobbet kan der være mange ting at jonglere, og det at skrive en aftale ned i hånden kan være med til at gøre at du bedre husker den. En fysisk kalender kan for nogle virke gammeldags, når nutidens telefoner så nemt kan hjælpe os med at holde styr på vores aftaler, men en ugekalender som lader dig se en hel uge ad gangen kan være med til at skabe overblik og struktur over din uge. Nogen finder det afstressende at indskrive aftaler i en fysisk kalender, og se hvordan ugens aftaler fordeler sig.

I en travl børnefamilie kan det være en fordel med en familiekalender. Her kan hvert familiemedlem få sin egen kolonne, og alle vigtige aftaler og efterskoleaktiviteter kan indføres. Dette kan være med til at give hele familien et nemt og overskueligt overblik over ugens aktiviteter. Denne form for struktur kan være svær at skabe i en elektronisk kalender, og det at børnene kan være med til at udfylde kalenderen gør det sjovt for alle at deltage. Nogle af kalenderne har medfølgende klistermærker som kan gøre det ekstra sjovt for børnene. Disse klistermærker kan bruges til at markere f.eks. sportsaktiviteter, fødselsdage, fritidsaftaler, møder og praktiske aftaler så som tandlæge og læge.

Til dig der har brug for at tænke langsigtet og planlægge et stykke ude i fremtiden, så kan vi anbefale en årskalender. På denne kan du se alle årets dage, fint inddelt med uge tal, mærkedage og helligdage.

Stort set alle kalenderne er markeret med helligdage og mærkedage, hvilket gør det nemt for dig at se hvornår du har fri fra skole og arbejde, hvornår du skal flage for Dronningen, og hvilken ugedag julen falder på.

En kalender er naturligvis også et oplagt sted at skrive fødselsdage og store mærkedage så som din bedste veninde bryllup, fars 60-års fødselsdag, og din kollegas 10-års jubilæum. Alle bliver glade for at få en hilsen på deres fødselsdag, og det at du har skrevet det ned i din kalender kan være med til at minde dig om, at du skal ringe eller sende en sød fødselsdagshilsen. Med en vægkalender kan du få et godt overblik over en hel måned ad gangen, og dermed være på forkant med moster Annas fødselsdag.

Tag et kig på vores mange 2023 kalendere og find lige den der kan give dig overblik over årets begivenheder i år 2023