Bog & idéBetalingsformer

Betalingsformer

Her finder du en oversigt over de forskellige betalingsformer, du kan anvende på bog-ide.dk

Betaling online med følgende kort:

Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro, eDankort samt JCB og Bog & idés eget gavekort. 

Betaling med gavekort

Det er muligt at betale med Bog & idés eget gavekort på www.bog-ide.dk. Der kan kun benyttes et gavekort pr. transaktion. 

Betaling med tilgodebevis 

Det er ikke muligt at anvende tilgodebevis som betalingsmiddel på www.bog-ide.dk. Har du et tilgodebevis, kan dette anvendes i alle vores fysiske butikker. 

Beløb og gebyr

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra bog-ide.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Når du køber varer på bog-ide.dk, tillægger vi maksimalt et portogebyr på 39,95 kr. afhængigt af, hvilken leveringsform du vælger. Gavekort kan indløses i mere end 120 butikker - der er frit valg i alle Bog & idé-, BOGhandleren- og Legekæden-butikker. Alle priser angivet på bog-ide.dk er inkl. moms og alle andre obligatoriske statsafgifter. 

Priser og betingelser 

Priserne er dagspriser. Når du handler med bog-ide.dk indgås aftaler på dansk. Købsbeløbet bliver først trukket fra købers konto, idet varerne bliver sendt, eller udleveret i butikken. Der gives mængderabat eller samkøbsrabat på visse varer købt på bog-ide.dk. Vi tilbyder ikke studierabat via internettet. Som udgangspunkt tages der ikke gebyr ved betaling på bog-ide.dk, men ved brug af betalingskort udstedt uden for EU, eller udstedt som erhvervskort, vil du blive pålagt et gebyr, som afhænger af typen af dit betalingskort og det samlede ordrebeløb. Du får oplyst størrelsen af gebyret, inden du gennemfører din Ordre. Læs vores handelsbetingelser for uddybende information.