Bog & idéLegetøjLEGOLEGO Classic

LEGO Classic

14 produkter
14 produkter
10696 LEGO Classic Kreativt Byggeri - Medium
10696 LEGO Classic Kreativt Byggeri MediumLEGO
249,95 DKK
(0)
10696 LEGO Classic Kreativt Byggeri Medium
10700 LEGO Classic Grøn Byggeplade
KUN ONLINE
10700 LEGO Classic Grøn byggepladeLEGO
69,95 DKK
(0)
10700 LEGO Classic Grøn byggeplade
11010 LEGO Classic Hvid Byggeplade
KUN ONLINE
11010 LEGO Classic Hvid ByggepladeLEGO
69,95 DKK
(0)
11010 LEGO Classic Hvid Byggeplade
10698 LEGO Classic Stor Box
KUN ONLINE
10698 LEGO Classic Kreativt byggeri - storLEGO
399,95 DKK
(0)
10698 LEGO Classic Kreativt byggeri - stor
11012 LEGO Classic Kreative Hvide Klodser
KUN ONLINE
11012 LEGO Classic Kreative Hvide KlodserLEGO
49,95 DKK
(0)
11012 LEGO Classic Kreative Hvide Klodser
10714 LEGO Classic Blå Byggeplade
KUN ONLINE
10714 LEGO Classic Blå byggepladeLEGO
69,95 DKK
(0)
10714 LEGO Classic Blå byggeplade
11002 LEGO Classic Basisklodser
KUN ONLINE
11002 LEGO Classic BasisklodserLEGO
179,95 DKK
(0)
11002 LEGO Classic Basisklodser
11008 LEGO Classic Klodser Og Huse
KUN ONLINE
11008 LEGO Classic Klodser Og HuseLEGO
179,95 DKK
(0)
11008 LEGO Classic Klodser Og Huse
11014 LEGO Classic Klodser og Hjul
KUN ONLINE
11014 LEGO Classic Klodser og HjulLEGO
449,95 DKK
(0)
11014 LEGO Classic Klodser og Hjul
11006 LEGO Classic Kreative Blå Klodser
KUN ONLINE
11006 LEGO Classic Kreative Blå KlodserLEGO
49,95 DKK
(0)
11006 LEGO Classic Kreative Blå Klodser
11015 LEGO Classic Verden rundt
KUN ONLINE
11015 LEGO Classic Verden rundtLEGO
449,95 DKK
(0)
11015 LEGO Classic Verden rundt
10701 LEGO Classic Grå Byggeplade
KUN ONLINE
10701 LEGO Classic Grå byggepladeLEGO
129,95 DKK
(0)
10701 LEGO Classic Grå byggeplade
10713 LEGO Classic Kreativ Kuffert
KUN ONLINE
10713 LEGO Classic Kreativ kuffertLEGO
179,95 DKK
(0)
10713 LEGO Classic Kreativ kuffert
11013 LEGO Classic Kreative Gennemsigtige Klodser
KUN ONLINE
11013 LEGO Classic Kreative Gennemsigtige KlodserLEGO
269,95 DKK
(0)
11013 LEGO Classic Kreative Gennemsigtige Klodser

LEGO Classic

Lad dit barn slippe fantasien og legeglæden løs og lad dem lege sig ind i et univers af ubegrænset muligheder med LEGO Classic. Her er det kun fantasien der sætter grænser! LEGO Classic serien består af flere forskellige legesæt, hvor det er muligt at tilkøbe lige netop de farver klodser, LEGO-hoveder med sjove ansigtsudtryk eller andre specialelementer som dit barn mangler til at kunne designe eller re-designe endnu flere flotte og kreative LEGO-kreationer. LEGO Classic serien er ideel til viderebygning af allerede igangværende lege, men kan også bruges som enkeltstående legesæt, hvor barnet kan udfolde sig kreativt og bygge sin egen leg op.

Uendelige byggemuligheder med LEGO Classic

Med LEGO Classic serien får dit barn et utal af muligheder for at kunne bygge og lege sig igennem en LEGO-verden fyldt med kreativitet og sjov, der indbyder til timevis af sjove aktiviteter.

Så er du på udkig efter et LEGO-legesæt, der kan stimulere dit barns kreative udfoldelser og fantasi og som tilmed kan bruges i alle andre LEGO-lege og sammenhænge? Så er LEGO Classic legesættene med farvestrålende klodser og sjove specialelementer et sikkert hit til ethvert barn.

Med klodserne, LEGO-hovederne og specialelementerne fra LEGO Classic serien inspireres børn til at udforske deres kreativitet, fantasi og til at lade fantasien fortsætte til det uendelige. De mange farverige og flotte legesæt fra LEGO Classic kan købes i alle former, farver og størrelser, hvor indholdet blandt andet kan indeholde døre/vinduer, fantasifulde ansigter, specialelementer med sjove motiver og meget mere, der vil tage legen til nye højder. 

Kombinér kreativitet, læring og leg med LEGO Classic

Med LEGOs velkendte og farvestrålende LEGO klodser stimuleres og vedligeholdes dit barns kreativitet, og der skabes derfor en naturlig grobund til en verden fyldt med leg, gode minder og sjove historier og fortællinger. Derudover forbedres dit barns indlæringsevner, finmotorik og kreative udvikling, der har stor betydning for barnets videre udvikling, så lad dit barn træde ind i en fantasifuld verden af leg.

LEGO Classic legesættene er fyldt med inspiration og ideer, der kan låse op for dit barns kreative potentialer. Lego Classic-serien kan bruges af børn fra 4-års alderen og op, hvormed det er nemt at følge barnets udvikling og lade det stige i sværhedsgrader i takt med at kreativiteten udvikler sig med barnets alder. Der er derfor mange fordele ved LEGO Classic legesættene, der både kan anvendes som enkeltstående sæt, men som også kan sammensættes med allerede eksisterende LEGO legetøj. LEGO Classic giver anledning til kreativ udfoldelse, udvikling af barnets indlæringsevner, fantasifulde lege og historier og meget mere. Det er altså kun fantasien der sætter grænser med legesæt fra LEGO Classic.

Fri fantasi eller hjælpende byggevejledninger med LEGO Classic

Med LEGO-Classic serien gives der plads til barnets udfoldelse af den frie fantasi, hvor historierne og byggemulighederne kan få frit løb og hvor legen kan fortsætte til det uendelige. Hvis dit barn alligevel har brug for lidt ekstra hjælp til at få legen i gang medfølger der i alle legesættene en alderssvarende byggevejledning, der vil fungere som inspirationsmateriale, der kan være med til at kick-starte dit barns kreative byggeevner. Derudover er det muligt at finde endnu mere legende inspiration i LEGOs gratis byggevejledningsapp som LEGO netop har lanceret, hvor der findes brugervenlige digitale byggevejledninger, der giver en god introduktion til LEGO universet, der kan være med til at motivere og inspirere dit barn til endnu flere sjove byggeoplevelser. Med appen LEGO Byggevejledninger kan man zoome, rotere og se sine LEGO modeller i 3D og i spøgelsestilstand, der gør det nemmere og mere overskueligt at se hvor langt man er kommet. LEGO Byggevejledningsappen er god til både nybegyndere og til mere erfarne LEGO-byggere, da den kan bruges til at holde styr på alle ens igangværende projekter, genfinde byggevejledninger fra tidligere og få inspiration til nye byggeeventyrer, så legen kan fortsætte i timevis.

Derfor er LEGO Classic legesættene gode til børn i en bred aldersspredning, da legesættene kan bruges i mange forskellige sammenhænge og kombineres med andre LEGO legesæt.

Køb LEGO Classic online hos Bog & idé

Hos Bog & Idé Online vil vi gerne hjælpe dit barn med at få en god LEGO oplevelse, hvor produkterne udvikles og vokser med barnets alder, og hvor der er plads til at fantasien kan udvikle og udfolde sig i takt med at de kreative evner vokser. Derfor bestræber vi os hele tiden efter at have de nyeste LEGO Classic legesæt på lager, og opdaterer hele tiden vores sortiment af LEGO Classic, så legen hele tiden kan udvikle sig.

LEGO Classic serien er et sikkert gavehit til børn i mange aldersgrupper, da legesættene kan fungere som selvstændige legesæt, men som også fungerer som supplement til andet LEGO legetøj. Derudover er det muligt at købe forskellige LEGO Classic legesæt i forskellige prisklasser, der gør det muligt at vælge et produkt til enhver anledning. Med LEGO Classic garanteres timevis af leg og kreativitet til børn i alle aldre – så slip fantasien løs og leg dig ind i universet med alle de farlige og fascinerende dinosaurer. Hold derfor løbende øje med Bog & idé hjemmesiden, så du ikke går glip af et nyt produkt fra LEGO Classic serien til dit barn.