Bog & idéLegetøj

LEGO® Vidiyo

LEGO® Vidiyo

LEGO® Vidiyo er en Music Video Maker. Det er en sjov og interaktiv læring for børn, hvor du kan instruere, producere og optræde i dine egne musikvideoer. Du får timevis af sjov leg hvor du opstiller scenerne, vælger sange og bandmedlemmer. Du kan sågar også designe dine egne albumcovers! Lav fede musikvideoer i fællesskab med dine venner, eller hvor du selv er stjernen i din Vidiyo, sammen med din sjove minifigur.

Skab din egen LEGO® Vidiyo

LEGO® har kombineret fysiske elementer med den førende AR-teknologi, så du for første gang kan se minifigurer optræde i bedste vis, hvor du bestemmer handlingen. Vælg dine yndlingsnumre fra et bibliotek med stort udvalg af tophits, eller klassikere der aldrig går af mode. Med så bredt et udvalg kan du endda lave shows for alle, sågar musikvideoer dine bedsteforældre kan blive underholdt med. Indsæt visuelle effekter og lydeffekter med LEGO® BeatBits på den scene du vælger, der skal være baggrund for din Vidiyo. Du kan sågar selv deltage sammen med din sjove figur i musikvideo-produktionen. Scenerne er enkelte sæt for sig, der er baseret på LEGO®s unikke genrer, som er lige så underholdende at lege med offline, som det er via app’en. Dit band kan lave optrædener, der kan tilpasses på smarte måder, hvor du kan låse op for digitale effekter.

Hvert sæt har sit eget tema, hvor du låser op for en ny minifigur og nye BeatBits. Du kan samle på de kompakte Beatboxes, som du kan bygge videre på. BeatBoxen kan derudover foldes sammen, så der er plads til BeatBits og minifigurer, du skal have med på farten. Tilpas sceneriet og lyssætningen i din musikvideo og ryk på hovederne, så er du klar til at optage din egen LEGO® Vidiyo. Begynd at optag og se dine minifigurer komme til live, med en 60-sekunders optræden. Det bliver ikke mindre end fantastisk!

Del din Vidiyo i app’en

LEGO® Vidiyo giver en sikker social oplevelse i den gratis app, hvor du anonymt kan danne din egen avatar og app-generede brugernavne, der sikrer barnets identitet. Via et forældre-dashboard kan voksne styre, hvad der skal gives adgang til og hvad der må deles fra brugeren. Samtidig bliver alle kommentarer og uploads af videoer modereret. Du kan derfor gemme din minifigurs optræden og vise musikvideo-produktionen til venner og familie, når som helst du har lyst. Din Vidiyo kan både vises offline og i appen.

Se børnenes kreativitet vokse, når de producerer Vidiyo, fyldt med sjove figurer, der kan de vildeste moves til de fedeste effekter.

Bandmates til din LEGO® Vidiyo

Du kan tilkøbe ekstra minifigur til din Bandmates samling. Der er 12 figurer at samle på og alle figurer er inspireret af forskellige musikgenre. Bandmates omfatter bl.a. trommeslagere, dansere, sangere, rappere og meget mere. Hver Bandmate har sin egen personlighed og 3 BeatBits, du kan scanne i appen for at låse op for lyde og effekter, samt meget mere der kan bruges i dine musikvideoer. LEGO® opdaterer løbende udvalget af sange, så du altid er med på de nyeste hits til din videokreation.