Bog & idéLegetøj

Opbevaring

5 produkter
5 produkter
LEGO opbevaringskasse med skuffe
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
LEGO opbevaringskasse med skuffe - medium gråBørneartikler div.
120,00 DKK
(0)
LEGO opbevaringskasse med skuffe - medium grå
LEGO opbevaringskasse med skuffe
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
LEGO opbevaringskasse med skuffe - sortBørneartikler div.
120,00 DKK
(0)
LEGO opbevaringskasse med skuffe - sort
LEGO opbevaringskasse med skuffer
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
LEGO opbevaringskasse med skuffe 8 rødBørneartikler div.
359,95 DKK
(0)
LEGO opbevaringskasse med skuffe 8 rød
LEGO opbevaringskasse 8
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
LEGO opbevaringskasse 8 - cool yellowBørneartikler div.
319,95 DKK
(0)
LEGO opbevaringskasse 8 - cool yellow
LEGO opbevaringskasse 8
KUN ONLINE (+ evt. fragt)
KUNGLSLEVERING
LEGO opbevaringskasse 8 - aquaBørneartikler div.
319,95 DKK
(0)
LEGO opbevaringskasse 8 - aqua

Opbevaring

LEGO® Storage er en LEGO® serie af smarte opbevaringsløsninger i forskellige former, farver og størrelser. Så find dit og dit barns nye, smarte LEGO® Storage produkt, der sætter kulør på hverdagen og samtidig er praktiske til legetøjsopbevaring med videre. I LEGO® Storage serien er der alt fra praktiske og kulørte opbevaringskasser, tema-inspireret madkasser og drikkedunke, mini LEGO® figurhoveder til opbevaring og meget mere.

Så tjek produkterne ovenfor og find de smarte opbevaringsløsninger, der passer lige præcis til dit barns behov.

LEGO® opbevaringskasse

Med LEGO® opbevaringskasser og LEGO® opbevaringsskuffer kan dit barn opbevare sine mange LEGO® klodser og andet legetøj på en sjov og kreativ måde, der gør legetøjsoprydningen til en leg for både store og små. De kulørte opbevaringskasser og opbevaringsskuffer fra LEGO® findes i flere forskellige farver og størrelser og er formet som den klassiske og velkendte LEGO® klods, der gør det muligt at stable og bygge større opbevaringsmuligheder – præcis som med de små legoklodser som du kender var legen.

Opbevaringsmulighederne fra LEGO® Storage er mange og udfordrer dit barns kreative udvikling og læring idet opbevaringskasserne kan stables, formes og sammensættes i forskellige farvekombinationer og størrelser. I sortimentet findes opbevaringskasse 8 og opbevaringskasse 4, så det er muligt at vælge lige netop den størrelse der passer til jeres behov.

Smarte madkasser og drikkedunke fra LEGO®

Med de smarte madkasser og drikkedunke fra LEGO® kan dit barn opbevare sin mad på en smart og praktisk måde, der gør det sjovt at hive madpakken frem. LEGO® madkasser og drikkedunke findes med flere forskellige sjove, dekorative og kendte temaer og motiver, som dit barn med garanti kender fra et af de mange LEGO® universer. Det er derfor muligt at vælge lige netop det univers der passer til dit barns ønsker.

LEGO® madkasserne og LEGO® drikkedunkene findes i smarte varianter til både drenge og piger, og kan enten købes som et smart sæt hvor både madkasse og drikkedunk medfølger, men kan også købes hver for sig.

Madkassen er udover dens smarte design også meget praktisk og funktionel, da den indeholder en bevægelig skillevæg, der gør det nemt at tilpasse rummene i madkassen efter behov så det hele holdes adskilt. Derudover klikkes madkassens låg nemt af og på, der gør den nem, sikker og praktisk at anvende for både børn og voksne.

Drikkedunken har en smart drikketud, der gør det nemt og sikkert for barnet at drikke af drikkedunken. Derudover er drikketuden dækket af med en hætte, der gør at den holdes fri for snavs når drikkedunken ikke bruges.

Så find det den madkasse eller drikkedunk der passer til dit barns LEGO® univers og vær sikker på at dit barns madpakke opbevares sikkert og smart.

Køb LEGO® opbevaring online hos Bog & idé

Hos Bog & idé vil vi gerne hjælpe dit barn med at få en god oplevelse med sine LEGO® produkter, og de udvikles derfor med barnets alder og behov for øje. Med LEGO® produkterne er det vigtigt at der er plads til at slippe fantasien løs, så det er muligt at lege sig igennem hverdagen, der gør, at barnets kreative evner kan udfoldes bedst muligt. Derfor bestræber vi os hele tiden efter at have de nyeste LEGO® Storage produkter på lager så dit barns legetøj altid vil være opbevaret på den sjoveste, praktiske og mest kreative måde og vi opdaterer derfor hele tiden vores sortiment af smarte opbevaringsløsninger. Hold derfor løbende øje med Bog & idé hjemmesiden, så du ikke går glip af de nyeste produkter til børneværelset.