Bog & idéLegetøjSminke legetøj

Sminke legetøj

10 produkter
10 produkter
BLINGER
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
BlingerDiverse legetøj
99,00 DKK150,00 DKK
(0)
Blinger
Instaglam cosmetic tote
KUN ONLINE
Instaglam cosmetic toteDiverse legetøj
199,95 DKK
(0)
Instaglam cosmetic tote
FABLAB GLITTER TATTOO
KUN ONLINE
Fab lab glitter tattooDiverse legetøj
149,95 DKK
(0)
Fab lab glitter tattoo
MEGA MAKE-UP BOX
KUN ONLINE
Mega make-up boxDiverse legetøj
299,95 DKK
(0)
Mega make-up box
Sminkehoved Camilla
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
Sminkehoved CamillaDukker og tilbehør
349,95 DKK
(0)
Sminkehoved Camilla
Shimmer N Sparkle Metallic Rainbow Nail Art
KUN ONLINE
Shimmer N Sparkle Metallic Rainbow Nail ArtDiverse legetøj
149,95 DKK
(0)
Shimmer N Sparkle Metallic Rainbow Nail Art
Braun beauty box
KUN ONLINE
Braun beauty boxDiverse legetøj
249,95 DKK
(0)
Braun beauty box
FAB LAB NAIL ART
KUN ONLINE
Fab lab nail artDiverse legetøj
149,95 DKK
(1)
Fab lab nail art
Shimmer N Sparkle Instaglam Cosmetic Backpack
KUN ONLINE
Shimmer N Sparkle Instaglam Cosmetic BackpackDiverse legetøj
329,95 DKK
(0)
Shimmer N Sparkle Instaglam Cosmetic Backpack
Stylinghoved
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
StylinghovedModedukker
199,95 DKK
(0)
Stylinghoved

Sminke legetøj

De fleste piger elsker at pynte sig selv og andre, her på siden har vi samlet et lille udvalg til inspiration. Vi har sminkehoveder, hvor børnene kan øve sig i at lægge børnesminke, gøre lige som sin mor og helt selv bestemme hvordan det skal se ud.

Med sminkedukker kan dit barn udfolde sine kreative styling evner, dette er altid sjovt at prøve, at sminke dukker, hvor dit barn lærer hvordan man skal gøre, når de selv engang skal prøve at få makeup på. Børnene kan også sætte hår på sminkedukkerne, lave forskellige frisurer, håropsætninger og dermed øve sig, på f.eks. at lave fletninger.

Sminkedukker er populært

Sminkedukker var også meget populært tilbage i 1990’erne, her fik det for alvor vækket pigernes interesse. Det var inden mobiltelefonen kom frem, og der var derfor meget mere fokus på fri leg. Dengang havde pigerne også en masse legetøj, med b.la. Barbie dukker og sminkehoveder, som man kunne pynte og kæle om. Sminkedukkerne var også populære og lege med, sammen med veninderne, her kunne man sige hinanden tips og tricks og hygge sig sammen med det.

Det smarte ved sminkedukker er, at de aldrig bliver trætte eller sure, de kan sidde ’model’ lige så længe at du har lyst til at lege, og dit barn kan sminke dem igen og igen, da sminken let kan fjernes og så kan man starte forfra.

Neglegrej er også rigtig populært, her kan både drenge og piger prøve og få neglelak på og derefter måske klæde sig ud, måske være fin til en familiefest, eller bare en helt almindelig hverdag derhjemme. Her kan børnene rigtig udfolde deres kreativitet og male forskellige farver på sine negle, eller mønstre. Forældrene kan også være med og her kan i alle sammen få fin neglelak på, endda far kan hjælpe.

Børnetatoveringer er cool

Børnetatoveringer er helt fantastisk seje, lige som de voksne kan børnene her prøve hvordan det er og have udsmykket sin krop med tatoveringer. Her kan de vælge forskellige motiver og spice dem lidt op med glitter. Det heldige ved det hele er, hvis dit barn fortryder… så kan de selvfølgelig fjernes igen, med vand. Børnetatoveringer er let at påføre og giver et flot resultat hver gang, her kan børnene rigtig blive smarte og vise sine tatoveringer frem.