Bog & idéLegetøjSminke legetøj

Sminke legetøj

8 produkter
8 produkter
MEGA MAKE-UP BOX
KUN ONLINE
Diverse legetøjMega make-up box
249,95 DKK
(0)
Mega make-up box
Shimmer N Sparkle Instaglam Cosmetic Backpack
KUN ONLINE
Diverse legetøjShimmer N Sparkle Instaglam Cosmetic Backpack
299,95 DKK
(0)
Shimmer N Sparkle Instaglam Cosmetic Backpack
BLINGER
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
Diverse legetøjBlinger
129,95 DKK199,95 DKK
(0)
Blinger
BLINGER REFILL
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
Diverse legetøjBlinger refill
79,95 DKK99,95 DKK
(0)
Blinger refill
MAKE UP SÆT
KUNGLSLEVERING
Diverse legetøjMake up sæt
249,95 DKK
(0)
Make up sæt
FAB LAB NAIL ART
KUN ONLINE
Diverse legetøjFab lab nail art
149,95 DKK
(1)
Fab lab nail art
MAKEUPSÆT
KUN ONLINE
Diverse legetøjMakeupsæt
149,95 DKK
(0)
Makeupsæt
SMINKEHOVED
KUN ONLINE
KUNGLSLEVERING
ModedukkerSminkehoved
199,95 DKK
(0)
Sminkehoved

Sminke legetøj

De fleste piger elsker at pynte sig selv og andre, her på siden har vi samlet et lille udvalg til inspiration. Vi har sminkehoveder, hvor børnene kan øve sig i at lægge børnesminke, gøre lige som sin mor og helt selv bestemme hvordan det skal se ud.

Med sminkedukker kan dit barn udfolde sine kreative styling evner, dette er altid sjovt at prøve, at sminke dukker, hvor dit barn lærer hvordan man skal gøre, når de selv engang skal prøve at få makeup på. Børnene kan også sætte hår på sminkedukkerne, lave forskellige frisurer, håropsætninger og dermed øve sig, på f.eks. at lave fletninger.

Sminkedukker er populært

Sminkedukker var også meget populært tilbage i 1990’erne, her fik det for alvor vækket pigernes interesse. Det var inden mobiltelefonen kom frem, og der var derfor meget mere fokus på fri leg. Dengang havde pigerne også en masse legetøj, med b.la. Barbie dukker og sminkehoveder, som man kunne pynte og kæle om. Sminkedukkerne var også populære og lege med, sammen med veninderne, her kunne man sige hinanden tips og tricks og hygge sig sammen med det.

Det smarte ved sminkedukker er, at de aldrig bliver trætte eller sure, de kan sidde ’model’ lige så længe at du har lyst til at lege, og dit barn kan sminke dem igen og igen, da sminken let kan fjernes og så kan man starte forfra.

Neglegrej er også rigtig populært, her kan både drenge og piger prøve og få neglelak på og derefter måske klæde sig ud, måske være fin til en familiefest, eller bare en helt almindelig hverdag derhjemme. Her kan børnene rigtig udfolde deres kreativitet og male forskellige farver på sine negle, eller mønstre. Forældrene kan også være med og her kan i alle sammen få fin neglelak på, endda far kan hjælpe.

Børnetatoveringer er cool

Børnetatoveringer er helt fantastisk seje, lige som de voksne kan børnene her prøve hvordan det er og have udsmykket sin krop med tatoveringer. Her kan de vælge forskellige motiver og spice dem lidt op med glitter. Det heldige ved det hele er, hvis dit barn fortryder… så kan de selvfølgelig fjernes igen, med vand. Børnetatoveringer er let at påføre og giver et flot resultat hver gang, her kan børnene rigtig blive smarte og vise sine tatoveringer frem.