Bog & idéA. Audhild Solberg

Bøger skrevet af A. Audhild Solberg

Læs mere om A. Audhild Solberg
3 produkter
3 produkter
Det spøger for Superbitchene
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det spøger for SuperbitcheneA. Audhild Solberg
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Det spøger for Superbitchene
Superbitchenes hemmelighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Superbitchenes hemmelighedA. Audhild Solberg
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Superbitchenes hemmelighed
Harpen
BOEGERTILSTAERKPRIS
HarpenA. Audhild Solberg
315,36 DKK
Hardback
(0)
Harpen

Mere om A. Audhild Solberg

A. Audhild Solberg har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Solbergs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Harpen" udgivet af Turbine - "Superbitchenes hemmelighed" udgivet af Turbine - "Det spøger for superbitchene" udgivet af Turbine - "Superbitchene bliver til grin" udgivet af Turbine - "Kampen mod superbitchene" udgivet af Turbine

A. Audhild Solbergs bøger

A. Audhild Solberg har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde A. Audhild Solberg bøger i udvalgte formater. Solbergs bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Turbine.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Harpen" af A. Audhild Solberg

"Harpen" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

A. Audhild Solberg "Superbitchenes hemmelighed"

Hos Bog & idé er "Superbitchenes hemmelighed" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
A. Audhild Solberg