Bog & idéA. Benn

Bøger skrevet af A. Benn

Læs mere om A. Benn
1 produkter
1 produkter
Drageriget Dragonia - dragernes kamp
Dragernes kampA. Benn
49,95 DKK
EBOG
(0)
Dragernes kamp

Mere om A. Benn

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af A. Benn. Det er "Drageriget Dragonia - dragernes kamp". Den er publiceret af Flachs på dansk. "Drageriget Dragonia - dragernes kamp" er desuden en del af serien "Drageriget Dragonia".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Drageriget Dragonia - dragernes kamp" af A. Benn

Hos Bog & idé er "Drageriget Dragonia - dragernes kamp" tilgængelig som e-bog. Med "Drageriget Dragonia - dragernes kamp" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Drageriget Dragonia". Det er Flachs, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af A. Benn fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
A. Benn