Bog & idéA. C. Efverman

Bøger skrevet af A. C. Efverman

Læs mere om A. C. Efverman
3 produkter
3 produkter
GAME
GAMEA. C. Efverman
39,95 DKK
EBOG
(0)
GAME
GAME
STREAM
GAMEA. C. Efverman
59,95 DKK
Lydbog
(0)
GAME
GONE
GONEA. C. Efverman
79,95 DKK
EBOG
(0)
GONE

Mere om A. C. Efverman

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra A. C. Efverman. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Efvermans bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "GAME" i serien "The Sydney Series" udgivet af SAGA Egmont - "GONE" i serien "The Sydney Series" udgivet af SAGA Egmont - "GAME " i serien "The Sydney Series" udgivet af SAGA Egmont

Mere om A. C. Efvermans bøger

A. C. Efverman har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Efvermans bøger fås i udvalgte formater. Efvermans bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"GAME" af A. C. Efverman

Hos Bog & idé er "GAME" tilgængelig som lydbog. A. C. Efvermans "GAME" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er med i Efvermans serie "The Sydney Series". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

A. C. Efverman "GONE"

"GONE" er tilgængelig online som ebog. Hvis du køber "GONE" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "The Sydney Series". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
A. C. Efverman