Bog & idéA. D. Ellis

Bøger skrevet af A. D. Ellis

Læs mere om A. D. Ellis
1 produkter
1 produkter
What Blooms Beneath
STREAM
What Blooms BeneathA. D. Ellis
99,95 DKK
Lydbog
(0)
What Blooms Beneath

Mere om A. D. Ellis

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af A. D. Ellis. Det er "What Blooms Beneath". Den er udgivet af SAGA Egmont på engelsk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"What Blooms Beneath" af A. D. Ellis

Det er muligt at købe A. D. Ellis' "What Blooms Beneath" som lydbog. A. D. Ellis' "What Blooms Beneath" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af A. D. Ellis fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
A. D. Ellis