Bog & idéA. H Kohl

Bøger skrevet af A. H Kohl

Læs mere om A. H Kohl
5 produkter
5 produkter
Den gyldne gift
Den gyldne giftAage von Kohl
39,95 DKK
e-bog
(0)
Den gyldne gift
Hjertevirtuosen
HjertevirtuosenAage von Kohl
38,95 DKK
e-bog
(0)
Hjertevirtuosen
Mikrobernes palads
Mikrobernes paladsAage von Kohl
72,95 DKK
e-bog
(0)
Mikrobernes palads
Det store skød
Det store skødAage von Kohl
39,95 DKK
e-bog
(0)
Det store skød
De røde navne
De røde navneAage von Kohl
39,95 DKK
e-bog
(0)
De røde navne

Mere om A. H Kohl

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger skrevet af A. H Kohl. På listen nedenfor ser du Kohls seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det store skød" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Den gyldne gift" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Mikrobernes palads " i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "De røde navne" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Hjertevirtuosen" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen

Mere om A. H Kohls bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af A. H Kohl hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille Kohls bøger som e-bog. Kohls bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Arne Herløv Petersen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det store skød" af A. H Kohl

Det er muligt at købe A. H Kohls "Det store skød" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Det store skød" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

A. H Kohl "Den gyldne gift"

"Den gyldne gift" kan købes som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Den gyldne gift" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Eventyr fortalte for børn". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arne Herløv Petersen.
Detaljer
Fulde navn:
A. H Kohl