Bog & idéA. M. Allchin

Bøger skrevet af A. M. Allchin

Læs mere om A. M. Allchin
2 produkter
2 produkter
Grundtvig
BOEGERTILSTAERKPRIS
GrundtvigA. M. Allchin
248,96 DKK
Hardback
(0)
Grundtvig
Grundtvigs kristendom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundtvigs kristendomA. M. Allchin
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundtvigs kristendom

Mere om A. M. Allchin

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af A. M. Allchin. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Allchins bogudgivelser.
Bøgerne fra A. M. Allchin tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "N.F.S. Grundtvig" udgivet af Aarhus University Press - "Grundtvigs kristendom" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Oxford bevægelsen " i serien "Re-formatio's småskrifter" udgivet af Re-formatio

A. M. Allchins bøger

Der er tre tilgængelige bøger af A. M. Allchin hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille A. M. Allchin bøger i forskellige formater. Allchin har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"N.F.S. Grundtvig" af A. M. Allchin

Hos Bog & idé er "N.F.S. Grundtvig" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Aarhus University Press.

A. M. Allchin "Grundtvigs kristendom"

"Grundtvigs kristendom" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
A. M. Allchin