Bog & idéA. W. Schack von Staffeldt

Bøger skrevet af A. W. Schack von Staffeldt

Læs mere om A. W. Schack von Staffeldt
1 produkter
1 produkter
Digte
DigteA. W. Schack von Staffeldt
45,95 DKK
e-bog
(0)
Digte

Mere om A. W. Schack von Staffeldt

Hvis du mangler en bog fra A. W. Schack von Staffeldt, finder du et stort udbud online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Staffeldts bogudgivelser.
Bøgerne fra A. W. Schack von Staffeldt kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Digte" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Samlede digte. Trykte digte. Trykte digte. Tekstkritik, varianter og kommentarer" udgivet af Det danske Sprog- og Litteraturselskab. C.A. Reitzel

Bøger af A. W. Schack von Staffeldt

Der er to tilgængelige bøger af A. W. Schack von Staffeldt hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde A. W. Schack von Staffeldt bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Staffeldt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Digte" af A. W. Schack von Staffeldt

Hos Bog & idé er "Digte" tilgængelig som e-bog. Med "Digte" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Eventyr fortalte for børn". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arne Herløv Petersen.

"Samlede digte. Trykte digte. Trykte digte. Tekstkritik, varianter og kommentarer" af A. W. Schack von Staffeldt

Hos Bog & idé er "Samlede digte. Trykte digte. Trykte digte. Tekstkritik, varianter og kommentarer" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Det danske Sprog- og Litteraturselskab. C.A. Reitzel, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på flere sprog.
Detaljer
Fulde navn:
A. W. Schack von Staffeldt