Bog & idéAage Bredahl Eriksen

Bøger skrevet af Aage Bredahl Eriksen

Læs mere om Aage Bredahl Eriksen
1 produkter
1 produkter
Termodynamik
BOEGERTILSTAERKPRIS
TermodynamikAage Birkkjær Lauritsen
424,96 DKK
Hæftet
(0)
Termodynamik

Mere om Aage Bredahl Eriksen

Aage Bredahl Eriksen har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Eriksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Termodynamik" udgivet af Akademisk Forlag - "Termodynamik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Termodynamik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Termodynamik" udgivet af Praxis - Nyt Teknisk Forlag - "Termodynamik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Aage Bredahl Eriksen

Du kan finde fem bøger af Aage Bredahl Eriksen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Aage Bredahl Eriksen fås i udvalgte formater. Eriksens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Aage Bredahl Eriksens "Termodynamik"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Aage Bredahl Eriksen. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Aage Bredahl Eriksen "Termodynamik"

Hos Bog & idé er "Termodynamik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Aage Bredahl Eriksen