Bog & idéAage Indahl

Bøger skrevet af Aage Indahl

Læs mere om Aage Indahl
1 produkter
1 produkter
Når ryggen smerter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når ryggen smerterAage Indahl
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Når ryggen smerter

Mere om Aage Indahl

Der er blot én bog af Aage Indahl tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Når ryggen smerter". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Aage Indahls "Når ryggen smerter"

"Når ryggen smerter" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Indahl, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Aage Indahl