Bog & idéAage Jørgensen

Bøger skrevet af Aage Jørgensen

Læs mere om Aage Jørgensen
3 produkter
3 produkter
Dansk Litteraturforskning i det 21. århundrede
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk Litteraturforskning i det 21. århundredeAage Jørgensen
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk Litteraturforskning i det 21. århundrede
Modernitetens problematiske velsignelse
Modernitetens problematiske velsignelseAage Jørgensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Modernitetens problematiske velsignelse
Intermezzo og skovene
Intermezzo og skoveneJohannes V. Jensen
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Intermezzo og skovene

Mere om Aage Jørgensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Aage Jørgensen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Modernitetens problematiske velsignelse" udgivet af Eget forlag - "Litteratur om Karen Blixen" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Mellem dem og os" udgivet af Saxo Publish - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Karen Blixens udeblevne Nobelpris" udgivet af Eget forlag - "Landmåleren" udgivet af Gyldendal - "Den Store Jensen" i serien "Skriftserie" udgivet af Eget forlag - "Litteratur om Tom Kristensen " udgivet af CUK/Center for Undervisning og Kulturformidling - "København - Kværndrup tur/retur" udgivet af Historia - "Dansk litteraturforskning i det 21. århundrede" udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤i kommission hos Museum Tusculanum - "Elementær filologisk-litterær hermeneutik" i serien "Studier fra sprog- og oldtidsforskning" udgivet af Museum Tusculanum - "OEHLENSCHLÄGER-LITTERATUREN 1850-2014" udgivet af Eget forlag - "Johannes V. Jensen" i serien "Skriftserie" udgivet af Eget forlag - "Johannes V. Jensen" i serien "Skriftserie" udgivet af Eget forlag - "Johannes V. Jensen" i serien "Skriftserie" udgivet af Eget forlag - "Johannes V. Jensen" i serien "Skriftserie" udgivet af Eget forlag - "Johannes V. Jensen" i serien "Skriftserie" udgivet af Eget forlag - "Tilblivelsens digter" i serien "Skriftserie" udgivet af Eget forlag - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Hjertets regnebræt" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Grupper" udgivet af Frydenlund - "Nærved og næsten" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "I nuets spejl" udgivet af Gyldendal - "Psykodynamisk organisationspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Litteratur om Johannes V. Jensen" i serien "Johannes V. Jensen-Centrets skriftserie" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Johannes V. Jensen. Samlede digte 1-2" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Aage Jørgensen

Der er 26 tilgængelige bøger af Aage Jørgensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Jørgensens bøger kommer i flere formater. Jørgensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Aage Jørgensens "Modernitetens problematiske velsignelse"

"Modernitetens problematiske velsignelse" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Eget forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Aage Jørgensen "Litteratur om Karen Blixen"

"Litteratur om Karen Blixen" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aage Jørgensen