Bog & idéAage Michelsen

Bøger skrevet af Aage Michelsen

Læs mere om Aage Michelsen
1 produkter
1 produkter
International Skatteret
BOEGERTILSTAERKPRIS
International SkatteretAage Michelsen
1623,46 DKK
Hæftet
(0)
International Skatteret

Mere om Aage Michelsen

Der findes forskellige bøger fra Aage Michelsen online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Michelsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog om indkomstskat" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Djøf Forlag - "International Skatteret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog om indkomstskat" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "International Skatteret" udgivet af Thomson - GadJura

Bøger skrevet af Aage Michelsen

Du kan købe syv bøger af Aage Michelsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Aage Michelsen bøger i flere formater. Bøgerne af Michelsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Aage Michelsens "Lærebog om indkomstskat"

"Lærebog om indkomstskat" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Lærebog om indkomstskat" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Lærebog om indkomstskat" af Aage Michelsen

Det er muligt at købe Aage Michelsens "Lærebog om indkomstskat" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aage Michelsen