Bog & idéAage Pilgaard

Bøger skrevet af Aage Pilgaard

Læs mere om Aage Pilgaard
2 produkter
2 produkter
Kommentar til Markusevangeliet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommentar til MarkusevangelietAage Pilgaard
307,06 DKK
Indbundet
(0)
Kommentar til Markusevangeliet
Kommentar til Markusevangeliet
Kommentar til MarkusevangelietAage Pilgaard
189,95 DKK
EBOG
(0)
Kommentar til Markusevangeliet

Mere om Aage Pilgaard

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Aage Pilgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pilgaards nyeste udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Aage Pilgaards bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kommentar til Markusevangeliet" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kommentar til Markusevangeliet" i serien "Dansk kommentar til Det nye testamente (DKNT)" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kommentar til Markusevangeliet " i serien "Dansk kommentar til Det nye testamente (DKNT)" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Evangeliet til alle folkene " udgivet af Unitas

Bøger skrevet af Aage Pilgaard

Aage Pilgaard har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Aage Pilgaard fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Pilgaard lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Aage Pilgaards "Kommentar til Markusevangeliet"

Det er muligt at købe Aage Pilgaards "Kommentar til Markusevangeliet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

"Kommentar til Markusevangeliet" af Aage Pilgaard

Det er muligt at købe Aage Pilgaards "Kommentar til Markusevangeliet" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Kommentar til Markusevangeliet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Pilgaards serie "Dansk kommentar til Det nye testamente (DKNT)". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på -.
Detaljer
Fulde navn:
Aage Pilgaard