Bog & idéAage U. Michelsen

Bøger skrevet af Aage U. Michelsen

Læs mere om Aage U. Michelsen
1 produkter
1 produkter
Produktionsstyring - Begreber, principper og modeller
BOEGERTILSTAERKPRIS
Produktionsstyring - Begreber, principper og modellerAage U. Michelsen
424,96 DKK
Hæftet
(0)
Produktionsstyring - Begreber, principper og modeller

Mere om Aage U. Michelsen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger skrevet af Aage U. Michelsen. På listen nedenfor finder du Michelsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Produktionsstyring - Begreber, principper og modeller" udgivet af Akademisk Forlag - "Virksomhedsøkonomi " i serien "Bestå faget" udgivet af Bodano - "Driftsøkonomi for ingeniørstudierne" udgivet af Bodano - "Produktionsstyring" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Produktionsstyring" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Aage U. Michelsens bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Aage U. Michelsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Aage U. Michelsen bøger i samtlige formater. Michelsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Produktionsstyring - Begreber, principper og modeller" af Aage U. Michelsen

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Aage U. Michelsen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Aage U. Michelsen "Virksomhedsøkonomi "

"Virksomhedsøkonomi " findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Bestå faget". Det er Bodano, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aage U. Michelsen