Bog & idéAaron Antonovsky

Bøger skrevet af Aaron Antonovsky

Læs mere om Aaron Antonovsky
1 produkter
1 produkter
Helbredets mysterium
Helbredets mysteriumAaron Antonovsky
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Helbredets mysterium

Mere om Aaron Antonovsky

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Aaron Antonovsky. Bogen hedder "Helbredets mysterium". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Helbredets mysterium" af Aaron Antonovsky

"Helbredets mysterium" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Aaron Antonovsky fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Aaron Antonovsky