Bog & idéAase Kledal

Bøger skrevet af Aase Kledal

Læs mere om Aase Kledal
1 produkter
1 produkter
Retratos latinos en California
Retratos latinos en CaliforniaAase Kledal
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Retratos latinos en California

Mere om Aase Kledal

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Aase Kledal. På listen nedenfor finder du Kledals nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cuba en Miami" udgivet af Systime - "Retratos latinos en California" i serien "Retratos" udgivet af Gyldendal

Bøger af Aase Kledal

Du kan bestille to bøger af Aase Kledal her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Kledal som hæftet. Bøgerne af Kledal er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Aase Kledals "Cuba en Miami"

Det er muligt at købe Aase Kledals "Cuba en Miami" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

"Retratos latinos en California" af Aase Kledal

Hos Bog & idé er "Retratos latinos en California" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Retratos". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Aase Kledal