Bog & idéAase Nørrung

Bøger skrevet af Aase Nørrung

Læs mere om Aase Nørrung
1 produkter
1 produkter
Paris
BOEGERTILSTAERKPRIS
ParisNiels Lan Doky
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Paris

Mere om Aase Nørrung

Hvis du leder efter en bog af Aase Nørrung, har du et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Nørrung.
Bøgerne fra Aase Nørrung kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Reddet af dansk mad og omsorg" udgivet af Ydun - "paris" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Paris" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Aase Nørrungs bøger

Du kan bestille tre bøger af Aase Nørrung her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Nørrungs bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Nørrung er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Reddet af dansk mad og omsorg" af Aase Nørrung

"Reddet af dansk mad og omsorg" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på mul og er udgivet af Ydun.

Aase Nørrung "paris"

"paris" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Aase Nørrung