Bog & idéAbbas Amanzadeh

Bøger skrevet af Abbas Amanzadeh

Læs mere om Abbas Amanzadeh
2 produkter
2 produkter
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Metodiske tilgange i socialt arbejdeEskil Domben
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Det sociales betydning for mennesker med sindslidelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det sociales betydning for mennesker med sindslidelseAlain Topor mfl.
254,96 DKK
Hæftet
(1)
Det sociales betydning for mennesker med sindslidelse

Mere om Abbas Amanzadeh

Der findes flere bøger skrevet af Abbas Amanzadeh tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Amanzadehs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det sociales betydning for mennesker med sindslidelse" udgivet af Akademisk Forlag - "Metodiske tilgange i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Mere om Abbas Amanzadehs bøger

Du kan købe to bøger af Abbas Amanzadeh her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Amanzadehs bøger som hæftet. Bøgerne af Amanzadeh er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det sociales betydning for mennesker med sindslidelse" af Abbas Amanzadeh

Hos Bog & idé er "Det sociales betydning for mennesker med sindslidelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Abbas Amanzadeh "Metodiske tilgange i socialt arbejde"

Det er muligt at købe Abbas Amanzadehs "Metodiske tilgange i socialt arbejde" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Abbas Amanzadeh