Bog & idéAbdellah Taïa

Bøger skrevet af Abdellah Taïa

Læs mere om Abdellah Taïa
6 produkter
6 produkter
Englene fra Frelsens Hær
BOEGERTILSTAERKPRIS
Englene fra Frelsens HærAbdellah Taïa
157,66 DKK
Hæftet
(1)
Englene fra Frelsens Hær
Det langsomme liv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det langsomme livAbdellah Taïa
182,56 DKK
Hæftet
(2)
Det langsomme liv
Et sted at dø
Et sted at døAbdellah Taïa
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Et sted at dø
I lyset fra dig
I lyset fra digAbdellah Taïa
219,95 DKK
Hæftet
(0)
I lyset fra dig
Arabisk vemod
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arabisk vemodAbdellah Taïa
157,66 DKK
Hæftet
(3)
Arabisk vemod
Den der fortjener at blive elsket
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den der fortjener at blive elsketAbdellah Taïa
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Den der fortjener at blive elsket

Mere om Abdellah Taïa

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Abdellah Taïa. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Taïa.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det langsomme liv" udgivet af Arvids - "Den der fortjener at blive elsket" udgivet af Arvids - "Et sted at dø" udgivet af Arvids - "Arabisk vemod" udgivet af Arvids - "Englene fra Frelsens Hær" udgivet af Arvids

Bøger af Abdellah Taïa

Abdellah Taïa har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Taïa fås bare som hæftet. Bøgerne af Taïa er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Arvids.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det langsomme liv" af Abdellah Taïa

Hos Bog & idé er "Det langsomme liv" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arvids.

Abdellah Taïa "Den der fortjener at blive elsket"

Hos Bog & idé er "Den der fortjener at blive elsket" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Arvids, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Abdellah Taïa