Bog & idéAbeer Suleiman

Bøger skrevet af Abeer Suleiman

Læs mere om Abeer Suleiman
1 produkter
1 produkter
Vi elsker... Vi elsker... Vi elsker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi elsker... Vi elsker... Vi elskerRasha Omran
76,46 DKK
Hæftet
(0)
Vi elsker... Vi elsker... Vi elsker

Mere om Abeer Suleiman

Der er bare én bog af Abeer Suleiman tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Vi elsker... Vi elsker... Vi elsker". Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet den på dansk. "Vi elsker... Vi elsker... Vi elsker" er desuden tilknyttet serien "Bestiarium".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Abeer Suleimans "Vi elsker... Vi elsker... Vi elsker"

"Vi elsker... Vi elsker... Vi elsker" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Suleimans serie "Bestiarium". Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Abeer Suleiman fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Abeer Suleiman