Bog & idéAbelone Koppel

Bøger skrevet af Abelone Koppel

Læs mere om Abelone Koppel
3 produkter
3 produkter
Lebbe Love
Lebbe LoveAbelone Koppel
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Lebbe Love
Lebbe Love
Lebbe LoveAbelone Koppel
39,95 DKK
EBOG
(0)
Lebbe Love
Herfra
HerfraAbelone Koppel
79,95 DKK
EBOG
(0)
Herfra

Mere om Abelone Koppel

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Abelone Koppel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Koppels nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Herfra" udgivet af SAGA Egmont - "Lebbe Love" udgivet af SAGA Egmont - "Tal om mig - Lebbe Love" udgivet af Drama

Bøger af Abelone Koppel

Der er tre tilgængelige udgivelser af Abelone Koppel hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Abelone Koppel bøger i flere formater. Koppels bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Abelone Koppels "Herfra"

Det er muligt at købe Abelone Koppels "Herfra" som ebog. Med "Herfra" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Lebbe Love" af Abelone Koppel

Det er muligt at købe Abelone Koppels "Lebbe Love" som ebog. Hvis du køber "Lebbe Love" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Abelone Koppel