Bog & idéA.C. Efverman

Bøger skrevet af A.C. Efverman

Læs mere om A.C. Efverman
3 produkter
3 produkter
GONE
STREAM
GONEA.C. Efverman
119,95 DKK
Lydbog
(0)
GONE
Utvägen
UtvägenA.C. Efverman
49,95 DKK
EBOG
(0)
Utvägen
Utvägen
UtvägenA.C. Efverman
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Utvägen

Mere om A.C. Efverman

Der er bare én bog af A.C. Efverman tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "GONE". Den er publiceret af SAGA Egmont på engelsk. "GONE" er desuden en del af serien "The Sydney Series".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"GONE" af A.C. Efverman

Det er muligt at købe A.C. Efvermans "GONE" som lydbog. Med A.C. Efvermans "GONE" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Efvermans serie "The Sydney Series". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en fantastisk bog fra Efverman, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
A.C. Efverman