Bog & idéAdam Engel

Bøger skrevet af Adam Engel

Læs mere om Adam Engel
1 produkter
1 produkter
Spis & Gro
Spis & GroAdam Engel
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Spis & Gro

Mere om Adam Engel

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger fra Adam Engel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Engels seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spis & Gro" udgivet af Gyldendal - "Toddy punch" udgivet af Turbine - "Vild saft" udgivet af Gyldendal - "Vild saft" udgivet af Turbine

Bøger af Adam Engel

Adam Engel har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Engels bøger kommer i samtlige formater. Engels bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Spis & Gro" af Adam Engel

"Spis & Gro" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Toddy punch" af Adam Engel

Det er muligt at købe Adam Engels "Toddy punch" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Adam Engel