Bog & idéAdelheid Duvanel

Bøger skrevet af Adelheid Duvanel

Læs mere om Adelheid Duvanel
1 produkter
1 produkter
Opbrud med tre plysaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opbrud med tre plysaberAdelheid Duvanel
49,76 DKK
Hæftet
(1)
Opbrud med tre plysaber

Mere om Adelheid Duvanel

Du kan kun finde en enkelt bog af Adelheid Duvanel her hos Bog & idé. Det er "Opbrud med tre plysaber". Den er udgivet af Forlaget Virkelig på dansk. "Opbrud med tre plysaber" er desuden udgivet i serien "Bestiarium".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Adelheid Duvanels "Opbrud med tre plysaber"

Hos Bog & idé er "Opbrud med tre plysaber" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Duvanels serie "Bestiarium". Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Adelheid Duvanel skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Adelheid Duvanel