Bog & idéAdrian Ryans

Bøger skrevet af Adrian Ryans

Læs mere om Adrian Ryans
1 produkter
1 produkter
Beating low cost competition
Beating low cost competitionAdrian Ryans
89,95 DKK
PDF
(0)
Beating low cost competition

Mere om Adrian Ryans

Du kan kun finde en enkelt bog af Adrian Ryans her hos Bog & idé. Det er "Beating low cost competition". Den er udgivet af 4Mativ på dansk. "Beating low cost competition" er desuden udgivet i serien "4Mativ Strategi og ledelsesbøger".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Beating low cost competition" af Adrian Ryans

"Beating low cost competition" er tilgængelig online som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Ryans, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Ryans' serie "4Mativ Strategi og ledelsesbøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af 4Mativ.

Dette er en også en skøn bog fra Ryans, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Adrian Ryans