Bog & idéA.e Hotchner

Bøger skrevet af A.e Hotchner

Læs mere om A.e Hotchner
1 produkter
1 produkter
Papa Hemingway: en personlig biografi
STREAM
Papa Hemingway: en personlig biografiA.E. Hotchner
139,95 DKK
Lydbog
(5)
Papa Hemingway: en personlig biografi

Mere om A.e Hotchner

Hvis du leder efter en bog skrevet af A.e Hotchner, har du et stort udvalg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Hotchners seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Papa Hemingway: en personlig biografi" udgivet af Saga - "Papa Hemingway: en personlig biografi" udgivet af Lindhardt og Ringhof

A.e Hotchners bøger

A.e Hotchner har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde A.e Hotchner bøger i flere formater. Hotchners bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Papa Hemingway: en personlig biografi" af A.e Hotchner

Det er muligt at købe A.e Hotchners "Papa Hemingway: en personlig biografi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

A.e Hotchner "Papa Hemingway: en personlig biografi"

Det er muligt at købe A.e Hotchners "Papa Hemingway: en personlig biografi" som lydbog. Fordelen ved at have A.e Hotchners "Papa Hemingway: en personlig biografi" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
A.e Hotchner