Bog & idéA.E. Hotchner

Bøger skrevet af A.E. Hotchner

Læs mere om A.E. Hotchner
2 produkter
2 produkter
Papa Hemingway: en personlig biografi
STREAM
Papa Hemingway: en personlig biografiA.E. Hotchner
139,95 DKK
Lydbog
(5)
Papa Hemingway: en personlig biografi
Papa Hemingway
Papa HemingwayA.E. Hotchner
139,95 DKK
e-bog
(5)
Papa Hemingway

Mere om A.E. Hotchner

A.E. Hotchner har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hotchners seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Papa Hemingway" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Papa Hemingway: en personlig biografi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Papa Hemingway" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Papa Hemingway" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det gode liv ifølge Hemingway" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Det gode liv ifølge Hemingway" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af A.E. Hotchner

Du kan bestille seks bøger af A.E. Hotchner her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille A.E. Hotchner bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Hotchner er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

A.E. Hotchners "Papa Hemingway"

"Papa Hemingway" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Papa Hemingway: en personlig biografi" af A.E. Hotchner

Hos Bog & idé er "Papa Hemingway: en personlig biografi" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have A.E. Hotchners "Papa Hemingway: en personlig biografi" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
A.E. Hotchner