Bog & idéAgathe Christia

Bøger skrevet af Agathe Christia

Læs mere om Agathe Christia
2 produkter
2 produkter
Døden lurer
Døden lurerAgathe Christia
139,95 DKK
Hæftet
(1)
Døden lurer
Døden lurer
Døden lurerAgathe Christia
69,95 DKK
EBOG
(1)
Døden lurer

Mere om Agathe Christia

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger fra Agathe Christia. På listen nedenfor finder du de seneste af Christias bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Døden lurer" i serien "Hercule Poirot" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Døden lurer" i serien "Hercule Poirot" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Agathe Christias bøger

Agathe Christia har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Christias bøger fås i flere formater. Bøgerne af Christia er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Agathe Christias "Døden lurer"

Det er muligt at købe Agathe Christias "Døden lurer" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Hercule Poirot". Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Døden lurer" af Agathe Christia

Hos Bog & idé er "Døden lurer" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Døden lurer" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Hercule Poirot". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Agathe Christia