Bog & idéAgi Csonka

Bøger skrevet af Agi Csonka

Læs mere om Agi Csonka
1 produkter
1 produkter
Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?
Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?Agi Csonka
39,95 DKK
EBOG
(2)
Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?

Mere om Agi Csonka

Der er en del bøger fra Agi Csonka online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Csonkas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Afsnit 7: Ulighed begynder før vuggestuen" i serien "Moderne Ideer Podcast" udgivet af Informations Forlag - "Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Information

Mere om Agi Csonkas bøger

Agi Csonka har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Agi Csonka bøger i flere formater. Csonka har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Agi Csonkas "Afsnit 7: Ulighed begynder før vuggestuen"

Det er muligt at købe Agi Csonkas "Afsnit 7: Ulighed begynder før vuggestuen" som lydbog. Agi Csonkas "Afsnit 7: Ulighed begynder før vuggestuen" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er en del af serien "Moderne Ideer Podcast". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.

"Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?" af Agi Csonka

Det er muligt at købe Agi Csonkas "Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Hvordan får vi mere lighed i uddannelse?" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Moderne Ideer ". Det er Information, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Agi Csonka