Bog & idéAgneta Alarik

Bøger skrevet af Agneta Alarik

Læs mere om Agneta Alarik
2 produkter
2 produkter
Fadersarvet Del 1
Fadersarvet Del 1Agneta Alarik
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Fadersarvet Del 1
Fadersarvet Del 2
Fadersarvet Del 2Agneta Alarik
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Fadersarvet Del 2

Mere om Agneta Alarik

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Agneta Alarik. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Alariks nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Fadersarvet Del 2" i serien "Fadersarvet" udgivet af SAGA Egmont - "Fadersarvet Del 1" i serien "Fadersarvet" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Agneta Alarik

Agneta Alarik har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Alarik kommer bare som lydbog. Alariks bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fadersarvet Del 2" af Agneta Alarik

"Fadersarvet Del 2" er tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Fadersarvet Del 2" af Agneta Alarik med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Alariks serie "Fadersarvet". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.

Agneta Alarik "Fadersarvet Del 1"

"Fadersarvet Del 1" er til salg som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Fadersarvet Del 1" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Alariks serie "Fadersarvet". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Agneta Alarik