Bog & idéAgneta Pleijel

Bøger skrevet af Agneta Pleijel

3 produkter
3 produkter
Dobbeltportræt
DobbeltportrætAgneta Pleijel
229,95 DKK
Hæftet
(5)
Dobbeltportræt
Dubbelporträtt : en roman om Agatha Christie och Oskar Kokoschka
Dubbelporträtt : en roman om Agatha Christie och Oskar KokoschkaAgneta Pleijel
99,95 DKK
Paperback
(0)
Dubbelporträtt : en roman om Agatha Christie och Oskar Kokoschka
Dobbeltportræt
STREAM
DobbeltportrætAgneta Pleijel
179,95 DKK
Lydbog
(5)
Dobbeltportræt

Mere om Agneta Pleijel

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Agneta Pleijel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pleijels seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Agneta Pleijels bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dronningens kirurg" udgivet af Gyldendal - "Doften av en man" udgivet af Norstedts - "Kongens komediant" udgivet af Gyldendal - "Søster og bror" udgivet af Gyldendal - "Doften av en man" udgivet af Norstedts - "Lord Nevermore" i serien "Bekkasin" udgivet af Gyldendal - "Lord Nevermore" i serien "Bekkasin" udgivet af Gyldendal

Mere om Agneta Pleijels bøger

Agneta Pleijel har syv bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Pleijels bøger kommer i flere formater. Agneta Pleijel bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Agneta Pleijels "Dronningens kirurg"

Det er muligt at købe Agneta Pleijels "Dronningens kirurg" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Doften av en man" af Agneta Pleijel

Det er muligt at købe Agneta Pleijels "Doften av en man" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Norstedts.
Detaljer
Fulde navn:
Agneta Pleijel